Manó csoport - bemutatkozása
a 2017/2018-as nevelési évben

 

Óvónők:

Benke Annamária

Geresd Gyöngyi

 

Dajka:

Jankovics Sándorné (Inci)

 

Óvodánkban van egy hely, magasan az emeleten, ahol 21 Manó tölti vidám napjait, mellettük pedig 3 felnőtt terelgeti a tekergő Manókat. Vannak közöttünk kisebbek, nagyobbak, olyanok is, akik lassacskán megerősödve tartanak rendíthetetlenül az iskola kapui felé.

Manó lakban nem unalmas az élet a mindennapjainkat átszövik a játékok, amely által tapasztalatokat szereznek az őket körülvevő világról, a társaikról, a közösségről és annak szabályairól. Gyermekeink összetartó, jó kedélyű közösség, jól motiválhatók minden tevékenységre. Életünkből a varázslatok sem hiányozatnak, így a természetben kis felfedezőkké változunk és fürkésszük a változásokat, az elénk tárulkozó csodákat, majd kincseket gyűjtögetve, elégedetten térünk vissza az óvodába. A gyűjteményükből pedig alkotunk, barkácsolunk, eszkábálunk valamit, vagy csak éppen megihlet bennünket és rajzolunk, festünk.

Virgonc csapatunk imád mozogni, mesebeli tájakon járunk, lopakodunk, futunk erdőkön-mezőkön keresztül, megmásszuk a mesebeli hegyeket, fákat, barlangokban kúszunk-mászunk. Átváltozunk mindenné, amivé csak szeretnénk, izgünk - mozgunk, táncolunk, amíg csak el nem fáradunk, majd megpihenve, relaxálva feltöltődünk.  

Mindennapjainkban állandóságot biztosítunk. Óvodai életünket átölelik a mesék, felöltöztetik a versek és a dalok. Szeretet, melegség járja át a csoportot, ahol mindenki bátran kipróbálhatja, megismerheti önmagát.

Ilyenek vagyunk mi Manók, ilyen a Manó csoport.

 

Gyermekek névsora:

 1. Csőke Dominik
 2. Dudás István Zoltán
 3. Eged Olivér
 4. Fekete Dorina
 5. Gyura Dzsesszika Vivien
 6. Hujber László Tivadar
 7. Jakab Zoltán
 8. Mészáros Boldizsár Bendegúz
 9. Módra Zalán
 10. Pintér Petra Vivien
 11. Puskel Kende Vajk
 12. Romhányi Ferenc
 13. Sándor Tibor
 14. Sebán Vanessza Tünde
 15. Szépe László Máté
 16. Szűcs Tünde Mária
 17. Tordai Ildikó
 18. Varga Szimonetta Ramóna
 19. Várkonyi Jázmin
 20. Várkonyi Norbert
 21. Utassy Marcell

 

Manó csoport - archívum

 

<< Vissza a Csoportok oldalra

Híreink

Eseménynaptár