Süni csoport - bemutatkozása
a 2017/2018-as nevelési évben

 

Óvónők:

Bába Jánosné (Kati)

Kemenczei Erika

 

Pedagógiai asszisztens: Mézes Ferencné (Erzsike)

 

Dajka:

Kis Mónika

 

Csoportunkban sok-sok 2,5- 3 éves kis Sünike éli át minden nap a játék örömét, így szerezve tapasztalatokat a minket körülvevő nagy és izgalmas világról.

Apró részekből építjük fel nevelőmunkánkat, türelemmel, nem sietve elébe az el nem futó dolgoknak, mert hisszük, hogy gyermekeink életében ezek a csodás óvodai évek mély és el nem múló pozitív nyomot hagyva élethosszig kísérhetik személyiségük változását, az igazi kibontakozást.

Játszani engedünk és mi magunk is játszunk. Kreatívan, önállóan, szabadon, felismerve, rácsodálkozva, egymást tisztelve és támogatva. Hisszük, hogy a játszás öröme, a játszani tudás képessége megalapozza a megismerés vágyát a gyermeknek.

Sokszínű gyereksereg a Sünikéké, minden csöppség külön csodálatos egyéniség, egy csoda! Ehhez alkalmazkodva sokszínű programmal, kirándulással és élménnyel gazdagítjuk a Sünis gyermekek életét.

Szeretünk énekelni, mondókázni, meséket, verseket megismerni. Nyitottak vagyunk minden kreatív tevékenység kipróbálására. Sokat játszunk, mozgunk, játékos tevékenységek közben ismerkedünk környezetünkkel.

Szem előtt tartjuk a gyermekek különböző fejlődési ütemét, s ahhoz igazítjuk elvárásainkat. Örülünk minden közösen elért sikernek.

Fontosnak tartjuk, hogy jól érezzék magukat a gyermekek az óvodában.

 

Gyermekek névsora:

 1. Bódi Ábrahám
 2. Bur Bence
 3. Csala Sebestyén János
 4. Fehér Lili
 5. Fehér Zoé
 6. Gesztesi Milán
 7. Győri Dávid Sándor
 8. Hellebrand Natália
 9. Hujber István János
 10. Incze Petra Lilla
 11. Keller Izabella
 12. Lakatos-Venczel Jázmin
 13. Mezei Martin
 14. Nagy Bálint János
 15. Németh Ibolya Virág
 16. Orosz Tamás
 17. Szabó Árpád Zalán
 18. Tokaji Vivien
 19. Tordai Csilla
 20. Varga Lili Vivien

 

 

Süni csoport - archívum

 

<< Vissza a Csoportok oldalra

Híreink

Eseménynaptár